Силовики проводять обшук у миколаївській мерії

Читать на русском
Співробітники поліції і прокуратури проводять обшуки в Департаменті енергоефективності в Миколаївській міськраді.

Вранці в понеділок, 18 лютого, ще до початку робочого дня, в Департаменті енергоефективності в Миколаївській міськраді співробітники ГУ Нацполіції Миколаївської області спільно з працівниками прокуратури проводять обшук.

Як пише «Слово і Діло», про це місцевому виданню Новости-N повідомило джерело в апараті ради.

Як вдалося з'ясувати, оперативники проводять вилучення певних документів, однак у якому кримінальному провадженні - не повідомляється.

Восени 2018 року в Миколаєві провели масові обшуки у справі про рейдерство.

Зловмисники перевели нерухомість, обладнання та комплектувальні Конкордпласт 2000 року на інші підприємства.

На офіційній сторінці департаменту з'явилося повідомлення:

«Сьогодні в департаменті енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Слідче управління ГУ НП в Миколаївській області проводить обшуки в рамках кримінального провадження #1218150000000241 від 16.08.2018 р. з метою вилучення договірної та бухгалтерської документації. Варто зазначити, що стосовно деяких об'єктів, вказаних в ухвалі, департамент енергетики не є замовником. Про подальший перебіг подій повідомлятимемо додатково».

Нагадаємо, Національне бюро навідалося до голови Білоцерківської міської ради для проведення слідчих дій у кримінальному провадженні.

Також повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України (СБУ) і прокуратури Дніпропетровської області проводять обшуки в будівлі міської ради Дніпра.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: