Скільки в січні заробили глави антикорупційних відомств

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує стежити не тільки за тим, як політики виконують свої обіцянки, але й скільки вони заробляють. Сьогодні ми розбиралися, скільки в минулому місяці заробили глави антикорупційних органів в Україні.

Найбільш високооплачуваним антикорупціонером грудня стала заступник глави Національного антикорупційного бюро Тетяна Варварська, яка заробила 265,2 тис. грн. Половину цієї суми склала грошова допомога до щорічної відпустки, також їй виплатили відпускні. Глава НАБУ Артем Ситник заробив 157,2 тис. грн. В цілому, з керівництва Антикорупційного бюро ніхто не отримав зарплату менше 100 тис. грн.

Олександр Мангул, який очолює Національне агентство з питань запобігання корупції, заробив майже 88 тис. грн. Член НАЗК Олександр Скопич трохи менше – 83,4 тис. грн, інші заступники та члени Агентства заробили від 54 до 68 тис. грн.

У Державному бюро розслідувань зарплати скромніші – директору відомства Роману Трубі нарахували трохи більше 66 тис. грн, його заступникам – по 53 і 61 тис. грн.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, скільки в грудні заробило керівництво антикорупційних відомств, можна подивитися на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: