Трамп номінований на Нобелівську премію миру

Читать на русском
Прем'єр Японії висунув президента США Дональда Трампа на здобуття Нобелівської премії миру.

Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе номінував президента США Дональда Трампа на здобуття Нобелівської премії миру «за внесок у денуклеаризацію Корейського півострова і підтримання миру в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні».

Про це повідомляє Слово і Діло, з посиланням на газету The Nihon Keizai Shimbun

За даними газети, в ході минулої зустрічі на саміті G20 прем'єр-міністр презентував Трампу копію рекомендаційного листа. Переговори двох лідерів пройшли в кінці листопада 2018 року в рамках саміту «двадцятки» в Аргентині.

Річниця інавгурації Трампа: як лідер США допомагає Україні й «ладнає» з ПутінимДональд Трамп майже рік тому вступив на посаду президента США. Слово і Діло згадує, що світовий лідер зробив для України та як змінилися відносини США й Росії.

Нагадаємо, в червні два депутати правлячої «Партії прогресу» внесли кандидатуру Трампа через його вкладу в денуклеаризацію Корейського півострова.

У травні Трамп став офіційним претендентом на Нобелівську премію миру. Тоді лист до Норвезького комітету Нобелівської премії підписали 17 американських конгресменів.

Нагадаємо, 20 січня 2017 року республіканець Дональд Трамп вступив на посаду президента США. Яким був перший рік його президенства – за посиланням.

Як змінювалися рейтинги світових лідерів – на інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: