У Порошенка озвучили витрати на виборчу кампанію

Читать на русском
З часу реєстрації ЦВК Петра Порошенка кандидатом на посаду президента був відкритий і наповнений рахунок його виборчого фонду.

За тиждень виборчої кампанії кандидата в президенти України Петра Порошенка з рахунку його виборчого фонду було витрачено 70 млн гривень.

Як пише «Слово і Діло», такі дані озвучив член виборчого штабу чинного глави держави Руслан Князевич, повідомляє Інтерфакс-Україна в п'ятницю, 15 лютого.

Вибори-2019: що показала соціологія та чому Зеленський опинився в лідерахНа майбутніх виборах українці готові віддати за Володимира Зеленського найбільшу кількість голосів. Порошенко – на другому місці, а Тимошенко – на третьому.

«За ці сім днів виборчої кампанії з рахунку виборчого фонду сплачено майже 70 млн грн, в середньому 10 млн щодня», - сказав Князевич на прес-конференції в Києві.

Він зазначив, що з часу реєстрації ЦВК Петра Порошенка кандидатом на пост президента був відкритий і наповнений рахунок виборчого фонду. Також була зареєстрована довірена особа в Центрвиборчкомі.

Керівник виборчої кампанії Ігор Гринів підкреслив, що Порошенко за свій рахунок фінансує виборчу кампанію.

«Це єдина людина, яка фінансує виборчу кампанію з власних рахунків», - сказав Гринів.

Нагадаємо, згідно з лютневим опитуванням КМІС, в рейтингу кандидатів у президенти лідирує шоумен Володимир Зеленський, випереджаючи чинного президента Петра Порошенка на 9,2 відсотка.

Раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія вже зареєструвала 44 кандидата.

Як відомо, чергові президентські вибори в Україні відбудуться 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: