Зведення ООС: 8 обстрілів, один військовий загинув

Читать на русском
На Донбасі за день, 15 лютого, бойовики обстріляли позиції українських військ вісім разів, в результаті обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення.

На Донбасі за день, 15 лютого, бойовики обстріляли позиції українських військ вісім разів, в результаті обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 15 лютогоСитуація на сході країни на 15 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що п'ять разів бойовики застосовували заборонене мінськими домовленостями озброєння.

В смузі дій оперативно-тактичної групи «Схід» окупанти двічі обстріляли позиції наших захисників із протитанкового ракетного комплексу в районі міста Мар'їнка, з мінометів калібру 120 мм - поблизу населеного пункту Кам'янка.

В смузі дій оперативно-тактичної угруповання «Північ» противник обстріляв українських захисників шість раз з мінометів калібру 120 мм - в районі населеного пункту Новоолександрівка, з мінометів калібру 82 мм - поблизу селища Нижнє, з мінометів калібру 82 мм - поблизу селища Золоте-1; з мінометів калібру 82 мм - в районі населеного пункту Хутір Вільний, з станкових гранатометів різних систем і зенітної установки ЗУ-23-2 - біля селища Золоте-4; з станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі міста Папасная

Внаслідок обстрілів бойовиків один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення.

Нагадаємо, з початку доби, 15 лютого, на Донбасі, в зоні проведення Операції об'єднаних сил один український військовослужбовець загинув, а двоє були поранені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: