«Право на владу»: оборона здоров'я та монетизація виборів

Читать на русском
У ток-шоу Право на владу Ляшко, Гриценко, Садовий, Вилкул и Скоцик говоритимуть про реформу охорони здоров’я та монетизацію виборів.
Слово і Діло

Сьогодні, 14 лютого, у ток-шоу «Право на владу» ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов обговорюватимуть із претендентами на президентське крісло одразу дві теми: «Оборона здоров’я» та «Монетизація виборів».

Ведучі з гостями та глядачами спробують з’ясувати, чи можливо досягти результату в реформі охорони здоров’я в штормових політичних умовах, чи посипляться на українців грошові виплати перед виборами, та чи можна вважати останні передвиборчою технологією.

В обговоренні візьмуть участь одразу п’ять кандидати в президенти: лідер Радикальної партії Олег Ляшко, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко, голова політичної партії «Об’єднання Самопоміч» Андрій Садовий, Народний депутат від фракції «Опозиційний блок» Олександр Вілкул та лідер громадського руху «Аграрна платформа» Віталій Скоцик.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше ми писали, що суд пояснив зміну рішення щодо повноважень Супрун.

Також ми повідомляли, що ДБР зобов'язали розпочати розслідування щодо Супрун.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: