Оприлюднили нові тарифи на опалення для киян

Читать на русском
Жителі столиці в лютому отримають платіжки за січень з підвищеними тарифами на опалення в їхніх оселях.

«Київтеплоенерго» оприлюднило нові тарифи на опалення, які набули чинності після підвищення цін на газ.

Як пише «Слово і Діло», жителі столиці отримають платіжки з новими тарифами за січень.

Тарифи в 2019 році: чого чекати українцямЦіни на газ зросли на 23,5 відсотки. Вже з 1 січня НКРЕКП встановила нові тарифи на тепло. Ціни підвищаться в середньому на 12-24 відсотки. Більше про ситуацію знають експерти.

Зазначається, що тарифи затверджені розпорядженням КМДА від 22 грудня 2018 року за №2340 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, виробництво теплової енергії, транспортування теплової енергії, постачання теплової енергії, послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води комунальному підприємству виконавчого органу Київради (Київська міська державна адміністрація) «Київтеплоенерго».

«Тарифи КП «Київтеплоенерго» на відпуск електричної та виробництво теплової енергії на ТЕЦ на 2019 рік затверджені постановою НКРЕКП від 10 грудня 2018 року «Про встановлення тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії КП ВО Київради (КМДА) «Київтеплоенерго» (ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6)», – додали на підприємстві.

Так, із січня тарифи на опалення для споживачів з лічильниками складуть 1654 грн за 1 Гкал, для споживачів без лічильників – 38,5 грн за квадратний метр опалювальної площі на час опалювального сезону.

Нагадаємо, із січня тариф «Київтеплоенерго» на виробництво тепла для жителів Києва зріс на 22,7%. Для релігійних організацій тариф підвищений на 105,8%. Однак для бюджетних організацій тариф знижений на 17,1%, для інших – на 17,1%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: