Нові тарифи на воду: в «Київводоканалі» назвали цифри

Читать на русском
Нові тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення для Київводоканалу. Стало відомо, що ціна на воду зросте.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, має намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення для ПрАТ «АК «Київводоканал».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба «Київводоканалу».

На засіданні НКРЕКП, яке проводилося у формі відкритого слухання, були ухвалені проекти постанов щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення та тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

Таким чином, тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення для «Київводоканалу» зміняться, а саме:

  • тариф на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів Києва становитиме 20,832 грн (у т. ч. ПДВ 3,472 грн) за 1 куб. м, з них:

11,268 грн (у т. ч. ПДВ 1,878 грн) за 1 куб. м водопостачання; 9,564 грн (у т. ч. ПДВ 1,594 грн) за 1 куб. м водовідведення;

  • тариф на послугу з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) становитиме 22,212 грн (у т. ч. ПДВ 3,702 грн) за 1 куб. м, з них:

12,012 грн (у т. ч. ПДВ 2,002 грн) за 1 куб. м водопостачання; 10,200 грн (у т. ч. ПДВ 1,700 грн) за 1 куб. м водовідведення.

Нагадаємо, НКРЕКП хоче перевірити облгази Фірташа.

Крім того, Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг підвищила для населення тарифи на опалення 18 теплокомуненерго з 1 січня 2019 року в середньому на 16,6% у зв'язку з підвищенням вартості газу для потреб населення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: