У Києві підпалили автомобіль депутата Київради

Читать на русском
Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля депутата Київради, який стався вночі 12 лютого.

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля депутата Київради, який стався вночі 12 лютого.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію поліції Києва.

Як зазначається, близько другої години ночі на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що у дворі будинку на проспекті Перемоги горить «Тойота Ленд Крузер».

На місце події відразу виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група територіального управління, експерти та рятувальники. До поліцейських звернувся депутат Київради, який повідомив, що користується цим автомобілем, а зареєстрований він на його матір. У свою чергу жінка розповіла, що побачила загоряння автомобіля, тому негайно викликала поліцію і пожежників.

Фахівці відповідних служб встановили ймовірну причину пожежі - занесення стороннього джерела запалювання. За попередньою інформацією, невідомі розбили скло і закинули до салону позашляховика невідому речовину, в результаті чого машина загорілася.

Як повідомили в ДСНС, у результаті пожежі в автомобілі Toyota Land Cruizer згорів салон автомобіля, моторний відсік, лобове і бічне скло, передній бампер, фари, капот і пошкоджено лакофарбове покриття.

Вранці поліцейські провели додатковий огляд місця події, щоб з'ясувати причини і обставини даного інциденту. Слідчі столичної поліції почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років. Поліцейські розшукують причетних до правопорушення.

Як зазначається на сторінці в Facebook ВО «Свобода» автомобіль належав депутату Київради від ВО «Свободи» Володимиру Назаренко.

Раніше в Рівненській області підпалили гараж мера Дубно.

Також нагадаємо, в Києві спалили авто помічника нардепа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: