На Донбасі зник український військовий

Читать на русском
Військовослужбовець, імовірно, через отриману контузію втратив орієнтування на місцевості і залишив спостережний пункт у напрямку позицій бойовиків.

У зоні бойових дій на Донбасі зник військовослужбовець 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади Закарпатський Легіон.

Як пише «Слово і Діло», у гірничо-штурмовій бригаді заявили, що в суботу, 9 лютого, під час обстрілу противником взводного опорного пункту один військовослужбовець отримав поранення і був евакуйований для надання медичної допомоги.

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 лютогоСитуація на сході країни на 10 лютого 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Ще один військовослужбовець, імовірно, через отриману контузію втратив орієнтування на місцевості і залишив спостережний пункт у напрямку позицій бойовиків. За цих обставин у бригаді не виключили його полон.

Зараз тривають пошуки військовослужбовця.

Нагадаємо, що з початку поточної доби, 10 лютого, в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі було зафіксовано три обстріли українських позицій із боку сепаратистів із використанням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: