На Донбасі в черзі на блокпосту померла людина

Читать на русском
В окупованому Донецьку співробітники моргу повідомили, що 7 лютого до них доставили тіло померлого і додали, що смерть настала із природних причин.

У селі Кременець на тимчасово окупованій території Донецької області на блокпосту в очікуванні переходу помер літній чоловік.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

«8 лютого СММ ОБСЄ дізналися від лікаря про те, що напередодні вдень ​​він намагався реанімувати літнього чоловіка (віком 70 або більше років) на блокпосту на автодорозі H15 неподалік від комбінату Каргілл у н.п. Кременець», - йдеться в повідомленні.

«Очевидно, чоловік намагався потрапити на підконтрольну владі України територію. ... Врятувати життя йому не вдалося», - зазначили спостерігачі.

У Донецьку співробітники моргу повідомили, що 7 лютого до них доставили тіло померлого і додали, що смерть настала із природних причин.

«Штучне створення довгих черг, неорганізованість і нервова обстановка в роботі блокпостів у холодну пору року з боку російсько-окупаційних військ наражає на небезпеку мирне населення. Серед тих, хто очікує переходу, переважно літні люди, які слідують за пенсіями і соціальними виплатами», - заявляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації з питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Нагадаємо, що з початку поточної доби, 10 лютого, в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі було зафіксовано три обстріли українських позицій із боку сепаратистів із використанням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: