Вибори-2019: один із кандидатів у президенти задекларував компанію «Няшні кицьки»

Читать на русском

Ім'я політтехнолога Володимира Петрова останнім часом на слуху через скандал за участю заступника начальника Департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка. Петрова назвали організатором провокації, висунули підозру за чотирма статтями, він зараз під домашнім арештом. Проте Петров вирішив балотуватися в президенти й став офіційним кандидатом. «Слово і Діло» заглянуло до його декларації.

За 2017 рік Петров заробив 123,8 тис. грн, на його банківських рахунках було 76,4 тис. дол. та 26 тис. грн, готівкою – 30 тис. дол. і 8,4 тис. грн. У його дружини Тетяни Петрової в банках було 4,3 тис. грн і 2,4 тис. дол., готівкою – 18 тис. дол.

Із нерухомості кандидат у президенти задекларував житловий будинок у Бучі Київської області (він також значиться в іншому праві власності в дочки Марії), три земельні ділянки в Київській області та квартиру в Києві. Тетяна Петрова володіла землею в Київській і Кіровоградській областях, а також дачним будинком у Київській області. Їздив Петров на Porsche Panamera 2010 року та Chevrolet Camaro 1969 року, а його дружина – на Porsche Cayenne 2011 року.

Також у декларації значиться картина й авторські права на чотири торгові марки. Станом на 2017-й у власності Петрова були ТОВ «Біендді», ТОВ «Блек Вінг Фундешін», ТОВ «Люмпен Продакш» і ТОВ «Няшні кицьки», а у власності його дружини – ТОВ «Колесот».

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, що обіцяє Володимир Петров і його суперники в разі перемоги на виборах, можна подивитися в нашому розділі «Вибори-2019».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: