НАЗК почало перевірку декларацій топ-чиновників

Читать на русском
Система розподіляє всі декларації за сумою набраних балів за встановленими критеріями - від найвищого значення до найнижчого.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) почало повну перевірку 500 декларацій топ-чиновників за результатами логічного і арифметичного контролю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Нацагентства.

У понеділок, 11 лютого, на позачерговому засіданні НАЗК схвалило рішення про початок проведення чергових 180-ти повних перевірок декларацій чиновників, серед яких 89 - поданих представниками суддівського корпусу, і 27 - народними депутатами України. Кількість початих повних перевірок декларацій досягла 500.

Декларації для перевірки обрані системою автоматизованого контролю відповідно до суми набраних кожною декларацією балів. Система розподіляє всі декларації за сумою набраних балів за встановленими критеріями - від найвищого значення до найнижчого.

Крім декларацій, які подали судді і депутати, система обрала для перевірки декларації представлені, зокрема, послом України в Польщі, міськими головами, керівниками відомств і їхніми заступниками, а також посадовими особами Державної фіскальної служби, прокуратури і НАБУ.

Нагадаємо, НАЗК викликає для пояснень двох депутатів через е-декларацій.

Раніше НАЗК призупинило фінансування однієї з партій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: