Зведення ООС: бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Минулої доби бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі тричі - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Минулої доби бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі тричі - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли позицій наших захисників велися: з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів - в районі міста Авдіївка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі населеного пункту Опитне. Із мінометів калібру 82 мм - поблизу села Гнутове, зі стрілецької зброї - біля міста Красногорівка», - підкреслили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли українські позиції: з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - двічі поблизу селища Південне, з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї - в районі села Кримське.

Із великокаліберних кулеметів - в районі населеного пункту Старий Айдар, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - біля населеного пункту Світлодарськ. За даними розвідки, 10 лютого одного окупанта знищено та двох поранено.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав. Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», - йдеться у звіті.

Нагадаємо, на Донбасі зник український військовий.

Також стало відомо, що на Донбасі в черзі на блокпосту померла людина.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: