Танкери, на яких триває пожежа, біля берегів Криму потрапили в шторм

Читать на русском
Уточнюється, що був зафіксований дрейф танкера Candy, однак зараз він не рухається. На обох танкерах триває пожежа. Кількість точок загоряння збільшилася до шести.

Танкери Maestro і Candy, на яких триває пожежа, потрапили в шторм біля берегів Криму в Чорному морі.

Про це з посиланням на дані «Росморречфлота» повідомляє Радіо Свобода, передає «Слово і Діло».

«Шторм накрив зону Чорного моря, близьку до Керченської протоки, в районі якої знаходяться аварійні суду. Хвиля - до 3,5 м, температура - плюс два градуси, це означає, обмерзання періодичне на вітрі. Судна знаходяться в штормових умовах», - вказується в повідомленні.

Уточнюється, що був зафіксований дрейф танкера Candy, однак зараз він не рухається. На обох танкерах триває пожежа. Кількість точок загоряння збільшилася до шести.

Нагадаємо, в районі Керченської протоки загорілися два судна під прапорами Танзанії. Танкер-газовоз передавав вантаж на сусідній корабель. У цей час на ньому стався вибух, після якого судно загорілося. Вогонь потрапив на сусідній корабель і охопив його. На судні Candy перебували 17 осіб (9 громадян Туреччини, 8 громадян Індії), а на борту судна Maestro - 14 осіб (7 громадян Туреччини, 7 громадян Індії).

Кількість загиблих у результаті пожежі збільшилася до 14. Також стала відома попередня причина вибуху на одному з суден. Моряки могли порушити техніку безпеки під час передачі палива із одного судна на інше.

Раніше була названа офіційна причина пожежі на кораблях в Чорному морі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: