Порошенко оголосив «контрнаступ на бідність»

Читать на русском
Бідність в Україні є наслідком тривалого колоніального минулого, вважає президент України Петро Порошенко.

Бідність в Україні є наслідком тривалого колоніального минулого. Україні слід позбавлятися від бідності.

Про це президент України заявив 9 лютого в Києві на всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог», передає Слово і Діло.

«Коли ми говоримо: «Євросоюз» або «НАТО», ми маємо на увазі не тільки безпеку, але і економіку. І говоримо не тільки про відсіч Росії, але і про наш спільний контрнаступ на бідність. Бідність, до речі, є прямим наслідком нашого тривалого колоніального минулого. Тому рвемо з ним остаточно і безповоротно», - сказав він.

Нагадаємо, 3 лютого, чинний президент України Порошенко подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом на президентських виборах 2019 року.

«Реальні справи, а не брехливі обіцянки»: як Порошенко застосовує своє гасло на практиціПередвиборче гасло Петра Порошенка – Реальні справи, а не брехливі обіцянки. Слово і Діло проаналізувало, як президент застосовує це на практиці.

Також відзначимо, стільки кандидатів, як на цих виборах, не було ще ні в одній президентської виборчої кампанії з часів здобуття Україною незалежності.

Як з'ясувало «Слово і Діло», Порошенко став краще виконувати свої обіцянки в 2018 році.

Більше про те, що обіцяє президент в нашому матеріалі «Реальні справи, а не брехливі обіцянки»: як Порошенко застосовує своє гасло на практиці.

Реакції на рішення Порошенко йти на другий термін в соціальних мережах зібрало «Слово і Діло».

Нагадаємо, про передвиборчі обіцянки всіх кандидатів в президенти можна прочитати в нашому розділі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: