Порошенко пояснив, чому йде у президенти на наступний строк

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко зазначив, що балотується на другий строк, щоб підготувати країну до вступу в Європейський союз і НАТО.

Президент України Петро Порошенко заявив, що вдруге балотується на посаду глави держави для того, щоб не дозволити популістам знищити все зроблене за попередні п'ять років.

Про це він сказав 9 лютого в Києві на всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог», передає Слово і Діло

«Щоб завершити будівництво сильної успішної держави, здатної забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця, щоб підготувати країну до вступу в Європейський союз і НАТО, щоб не дати популістам помножити на нуль усе, що вистраждали, витерпіли, вимучили наші люди, наш народ, я прийняв рішення стати кандидатом удруге на посаду президента України», - заявив Порошенко.

Він також підкреслив, що у сфері економіки у його команди є переконливі аргументи для діалогу з тими, хто ще не визначився.

«Реальні справи, а не брехливі обіцянки»: як Порошенко застосовує своє гасло на практиціПередвиборче гасло Петра Порошенка – Реальні справи, а не брехливі обіцянки. Слово і Діло проаналізувало, як президент застосовує це на практиці.

Президент вказав, що в лютому 2014 року на казначейському рахунку України було тільки 108 тис. грн, а станом на 9 лютого 2019 року – майже 18 млрд грн.

«Це відповідь. І кожна копійка, зароблена українськими платниками податків, – детінізована із корупційних потоків і спрямована в український бюджет», - підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, 3 лютого, чинний президент України Порошенко подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом на президентських виборах 2019 року.

Також відзначимо, стільки кандидатів, як на цих виборах, не було ще ні в одній президентської виборчої кампанії з часів здобуття Україною незалежності.

Як з'ясувало «Слово і Діло», Порошенко став краще виконувати свої обіцянки в 2018 році.

Більше про те, що обіцяє президент в нашому матеріалі «Реальні справи, а не брехливі обіцянки»: як Порошенко застосовує своє гасло на практиці.

Реакції на рішення Порошенко йти на другий термін в соціальних мережах зібрало «Слово і Діло».

Нагадаємо, про передвиборчі обіцянки всіх кандидатів в президенти можна прочитати в нашому розділі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: