У Києві заступник голови Голосіївської РДА травмував дівчину-поліцейську

Читать на русском
Дівчина-поліцейська, а також двоє жінок-пасажирок Skoda були госпіталізовані до лікарні. Також, до лікарні забрали дитину з Skoda для діагностики.

У Києві на Південному мосту в четвер увечері, 8 лютого, нетверезий заступник голови Голосіївської райдержадміністрацій Юрій Ткаченко травмував патрульну, яка оформляла дорожньо-транспортна пригоду.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передає «Слово і Діло».

Дівчина-поліцейська, а також двоє жінок-пасажирок Skoda були госпіталізовані до лікарні. Також, до лікарні забрали дитину з Skoda для діагностики.

Як повідомляє поліція, о 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту у бік лівого берега сталася ДТП без постраждалих за участю двох машин: Skoda наздогнала Nissan. На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення ДТП, який припаркував службовий автомобіль попереду Nissan. При складанні матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем і Nissan.

У цей момент водій автомобіля BMW, рухаючись в напрямку лівого берега, скоїв зіткнення з автомобілем Skoda, який в свою чергу врізався в Nissan. В результаті патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги. Крім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які знаходилися в салоні Skoda.

Дівчина-поліцейська, а також двоє жінок-пасажирок Skoda були госпіталізовані до лікарні. Також, до лікарні забрали дитину з Skoda для діагностики. Правоохоронці встановили, що за кермом BMW перебував заступник голови районної в місті Києві державної адміністрації, який має явні ознаки алкогольного сп'яніння.

На місці ДТП працює група слідчих відділу з розслідування дорожньо-транспортних пригод. Проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

На аварію за участю столичного чиновника відреагував і мер Києва Віталій Кличко. На своїй сторінці в Facebook він написав, що вже дав доручення голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення Юрія Ткаченка.

«Новина неприємна для мене. І як для громадянина, і як для керівника міста. Деякі столичні чиновники їздять нетверезими за кермом, ще й влаштовують ДТП. Одного такого завтра вранці звільняю», - написав столичний градоначальник.

І додав, що вважає нетверезих водіїв злочинцями, і не бажає працювати з людьми, які нахабно порушують правила поведінки в суспільстві.

Раніше поліція завершила розслідування ДТП за участю «Дизель Шоу».

Також нагадаємо, кандидат в президенти України потрапила в ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: