Поліція завершила розслідування ДТП за участю «Дизель Шоу»

Читать на русском
У результаті ДТП загинула актриса «Дизель шоу» Марина Поплавська, актори Яна Глущенко і Єгор Крутоголов госпіталізовані без загроз для життя. Всього в автобусі знаходилися 15 чоловік.

Розслідування кримінального провадження по дорожньо-транспортної пригоди за участю представників «Дизель шоу», в результаті якої загинула актриса проекту Марина Поплавська, завершено, справу скеровано до суду.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції в Київській області, провина підозрюваного - водія автобуса - доведена, він співпрацював зі слідством і свою провину визнав, пише «Слово і Діло».

«Причиною ДТП стало те, що водій автобуса не впорався з кермуванням», - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, рано вранці 20 жовтня 2018 року в Київській області автобус «Неоплан» зіткнувся з вантажівкою МАЗ. У результаті ДТП загинула актриса «Дизель шоу» Марина Поплавська, актори Яна Глущенко і Єгор Крутоголов госпіталізовані без загроз для життя. Всього в автобусі знаходилися 15 осіб.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: