Під Одесою в ДТП загинули двоє поліцейських

Читать на русском
В Одеській області на автодорозі Одеса-Овідіополь біля Гребного каналу сталася потрійна ДТП. Після аварії рух транспорту було ускладнено в обох напрямках.

В Одеській області на автодорозі Одеса-Овідіополь біля Гребного каналу сталася потрійна ДТП - зіткнулися маршрутне таксі, вантажний і легковий автомобілі. В аварії загинули двоє співробітників поліції. Ще чотири людини були поранені.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомило управління Нацполіції.

Названо кількість ДТП за участю маршруток і автобусів за 2018 рікНайбільшу кількість ДТП за участю автобусів та маршрутних таксі зареєстрували в Києві, Одесі і Дніпропетровську.

«Встановлено, що в ДТП загинули двоє пасажирів маршрутного таксі - молодий чоловік і дівчина. Вони обидва - працівники поліції», - йдеться в повідомленні.

Після аварії рух транспорту на вказаній ділянці дороги було ускладнено в обох напрямках. На місці працювали посилені наряди поліції, слідчі і рятувальники.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ст. 286 КК України).

Нагадаємо, поблизу Ужгорода перекрили трасу Київ-Чоп через масштабну аварію.

Також біля села Княжичі Звенигородського району Черкаської області військова вантажівка «Урал», яка перевозила ящики з боєприпасами, з'їхала в кювет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: