Кандидат у президенти Бондар задекларував колекцію ікон і запонки

Читать на русском

«Слово і Діло» вивчає декларації офіційних кандидатів у президенти. Дивимося, чим станом на 2017 рік володів народний депутат Віктор Бондар.

Зарплата Бондаря за 2017 рік становила 234,5 тисячі гривень, відсотки – 3,9 тисячі гривень, кошти на виконання депутатських повноважень – 252,8 тисячі гривень. На банківських рахунках у нього було лише 51,4 тисячі гривень, зате готівкою – 240,6 тисячі євро, 170,5 тисяч гривень і 1,3 мільйона доларів.

У власності Бондаря також було дві земельні ділянки (в Київській і Хмельницькій областях), квартира в Одесі та житловий будинок у Київській області. Автомобіля станом на 2017-й у нардепа не було.

Крім того, претендент на головну посаду в країні задекларував 11 колекцій картин, три картини, колекцію дорогоцінного ікон, четверо антикварних годинників, дев'ять пар наручних годинників, три ювелірних вироби (запонки).

Також Бондар був власником боргових цінних паперів номінальною вартість 50 тисяч гривень і корпоративних прав на ТОВ «Стройінформ» (він є власником цієї компанії).

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, зареєстровані кандидати в президенти можуть подати заяву до ЦВК про відмову балотуватися до 7 березня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: