Квартиру Януковича передали тимчасовому керуючому

Читать на русском
Як зазначається, експерти оцінили майно екс-президента в 36 мільйонів гривень. Повідомляється, що раніше в цьому будинку мешкала Любов Полежай, цивільна дружина Януковича.

Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА) 7 лютого передало тимчасовому керуючому елітну 240-метрову квартиру екс-президента Віктора Януковича на Оболонській набережній у Києві.

Януковича заочно засудили до 13 років в'язниці. Чи загрожує йому реальне покарання?Сьогодні в Москві проходить прес-конференція колишнього президента України Віктора Януковича щодо вироку суду. Про вирок та його виконання поговорили з експертами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Transparency International Україна.

Як зазначається, експерти оцінили майно екс-президента в 36 млн грн. Повідомляється, що раніше в цьому будинку мешкала Любов Полежай, цивільна дружина Януковича.

«5 років сумнівне майно Януковича стояло й не приносило нічого державі. Нарешті, завдяки створенню й повноцінному функціонуванню АРМА ми побачимо реальні доходи. До кінця лютого триває конкурс на керівника Міжгір'я. Сподіваємося, що й цей об'єкт стане прибутковим», – зазначила юридичний радник Катерина Риженко.

Раніше Янукович прокоментував вирок про держзраду.

Також нагадаємо, Янукович готовий попросити Путіна про обмін полоненими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: