Янукович готовий попросити Путіна про обмін полоненими

Читать на русском
Колишній президент України Віктор Янукович заявив, що готовий поговорити з Володимиром Путіним про обмін полоненими з Україною у форматі всіх на всіх.

Колишній президент України Віктор Янукович заявив, що готовий поговорити з Володимиром Путіним про обмін полоненими з Україною у форматі «всіх на всіх».

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив під час прес-конференції у Москві 6 лютого.

Він зазначив, що готовий провести переговори з Путіним, якщо з української сторони буде така ініціатива.

«Я готовий проявити таку ініціативу, якщо мене чує президент Порошенко, якщо у нього є бажання вирішити це питання, я готовий ініціювати це питання, але по принципу «всіх на всіх», не рахувати, хто менше поміняє, а хто більше.. Я готовий при необхідності, якщо буде така ініціатива з української сторони, переговорити з президентом РФ Володимиром Путіним і внести таку пропозицію», - сказав Янукович.

РБК-Україна повідомляло, що російська сторона під час засідання Тристоронньої контактної групи (ТКГ) у Мінську 30 січня відмовилася обговорювати обмін заручниками.

Нагадаємо, український омбудсмен заявивла, що у перший тиждень лютого відбудеться передача громадян України з тимчасово окупованих територій Донбасу, яких було затримано до початку війни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: