Справа «Креативу»: бізнес чоловіка Березкіної переписали на інших осіб

Читать на русском
Частки чоловіка підозрюваної в розкраданні кредиту Ощадбанку Вікторії Березкіної в двох фірмах переписали на його матір і ще одну особу.

Заарештовані корпоративні права чоловіка дочки народного депутата Станіслава Березкіна Вікторії в двох фірмах переписали на інших осіб.

Про це свідчать дані з реєстру юридичних осіб, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, ухвалою Солом'янського районного суду міста Києва за клопотанням детектива Національного антикорупційного бюро було арештовано майно Березкіної та її чоловіка Андрія Татарченка. Так, серед арештованого були корпоративні права Татарченка в ТОВ «Марлен-КД» в розмірі 1 млн грн і ТОВ «Централ Фармінг Юкрейн» в розмірі 500 грн. Однак, за останніми даними реєстру, корпоративні права чоловіка Березкіної в ТОВ «Централ Фармінг Юкрейн» належать його матері Анні, а частка в ТОВ «Марлен-КД» – Олегу Лисенку.

Нещодавно адвокат в інтересах дочки нардепа Березкіна подав скаргу на арешт майна його клієнта та її чоловіка. Вивчивши його скаргу, Київський апеляційний суд залишив арешт чинним.

За даними журналіста «Слова і Діла», бізнес переписали після подачі НАБУ клопотання про арешт майна до суду.

Нагадаємо, доньці нардепа Березкіна детективи НАБУ заочно повідомили про підозру, а вчора, 5 лютого їй вручили підозру особисто. Раніше керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький розповів, коли завершать слідство у справі Березкіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: