Стало відомо, куди перевели Савченко

Читать на русском
Народного депутата Надію Савченко, яка  подала документи для реєстрації кандидатом у президенти, перевели до Лук'янівського СІЗО у Києві.

Народного депутата Надію Савченко перевели до Лук'янівського СІЗО у Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це у Facebook повідомила її сестра Віра Савченко, посилаючись на Червоний хрест.

З'ясувалося, скільком замахам на Порошенка запобігли торікУ 2018 році було попереджено 11 замахів на президента України Петра Порошенка. На час виборів посилять заходи безпеки.

«Отже швидко, до виборів, хочуть сховати Надію з Києва», - написала вона.

Нагадаємо, лідер «Суспільно-політичної платформи Надії Савченко» Віра Савченко подала документи для реєстрації її сестри Надії Савченко кандидатом у президенти України без внесеної застави у розмірі 2,5 млн грн.

Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив про перенесення справи народного депутата Надії Савченко та керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана до Чернігова.

Як відомо, Володимира Рубана затримали 8 березня 2018 року у КПВВ на Донбасі з арсеналом зброї. Він віз зброю з окупованої території на підконтрольну частину України.

Надію Савченко затримали 22 березня у Верховній Раді після того, як парламент зняв із неї недоторканність.

Савченко й Рубану інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: