Прокуратура просить передати справу Савченко та Рубана зі Слов'янська

Читать на русском
Прокуратура подала клопотання до Верховного суду про передачу справи нардепа Надії Савченко і колишнього керівника Центру звільнення полонених Володимира Рубана до Чернігова.

Прокуратура подала клопотання до Верховного суду щодо передачі справи депутата Верховної ради Надії Савченко та колишнього керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана до Чернігова.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook адвоката Валентина Рибіна.

За словами Рибіна, розгляд клопотання запланований на 4 лютого на 11:00 у Верховному суді в Києві.

«Отже, обвинувальний акт щодо Володимир Рубан та Надії Савченко, ледве встигнувши приїхати до Слов'янська, може виїхати до Чернігова! Принаймні так хочуть прокурори, які подали сьогодні клопотання в ВС про визначення підсудності справи», - написав адвокат.

Рибін також наголосив, що буде просити суд направити розгляд справи до Печерського районного суду Києва.

«Я, наприклад, бачу цю справу виключно в Печерському районнного суді м.Києва, і постараюся переконати суддів, направити акт саме до Печерського районного суду», - додав Рибін.

Прокуратура просить передати справу Савченко та Рубана зі Слов'янська

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що справу депутата Верховної ради Надії Савченко та колишнього керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана передали для розгляду в Слов'янський міськрайонний суд Донецької області.

Раніше повідомлялося, що слідство завершило досудове розслідування у справі Володимира Рубана, підозрюваного у плануванні теракту проти перших осіб держави. 21 січня йому вручили обвинувальний акт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: