Справа «Укрнафти»: фірма оскаржує визнання недійсними договорів

Читать на русском
Комерційна компанія продовжує судитися з НАБУ за те, щоб скасувати визнання недійсними договорів з Укрнафтою.

ТОВ «Котлас» подало заяву про перегляд за нововиявленими обставинами рішення суду про визнання недійсними договорів фірми з ПАТ «Укрнафта» на загальну суму 2,94 мільярда гривень, що стали предметом розслідування Національного антикорупційного бюро.

Про це йдеться в постанові Північного апеляційного господарського суду, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, НАБУ подало позов до Господарського суду міста Києва про визнання недійсними цілої низки договорів між ТОВ «Котлас» і ПАТ «Укрнафта» про поставку нафтопродуктів загальною вартістю 3,48 млрд грн. Госпсуд Києва відмовив у задоволенні позову. Однак НАБУ подало апеляцію й рішенням Київського апеляційного госпсуду позов був задоволений частково – визнані недійсними лише частина договорів на суму 2,94 млрд грн.

Після цього фірма «Котлас» подала касацію. Втім, Касаційний госпсуд залишив рішення без змін. Фірма подала заяву про перегляд цього рішення Київського апеляційного госпсуду в зв'язку з нововиявленими обставинами. Водночас у рішенні не вказано, які саме нові обставини з'явилися в справі. Однак у постанові зазначається, що Київський апеляційний госпсуд ліквідували, а замість нього створили Північний апеляційний госпсуд.

Нагадаємо, фігурантка справи «Укрнафти» оскаржує проведення в неї обшуку НАБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: