Кабмін оголосив конкурс на посаду голови Держлікслужби

Читать на русском
Кабінет міністрів оголосив конкурсний відбір на посаду голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Кабінет міністрів оголосив конкурсний відбір на посаду голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Як пише «Слово і Діло», відповідне розпорядження КМУ оприлюднено на урядовому порталі.

Україна повністю забезпечена вакцинами – ГройсманЗа словами прем'єр-міністра, вперше за останні 7 років зусиллями уряду та Міністерства охорони здоров'я держава забезпечена всіма вакцинами, які передбачені в національному календарі щеплень.

Претендент має бути з вищою освітою, вільно володіти державною та іноземною мовами, мати загальний стаж роботи не менш ніж сім років, знати закони. Він повинен мати лідерські якості, не боятися ухвалювати рішення заради розвитку, вміти мотивувати працівників, фокусувати зусилля для досягнення результату діяльності. Стресостійкість та уміння управляти своїми емоціями – також серед вимог.

Людині, яка очолить службу, пропонують посадовий оклад у розмірі 18 тисяч гривень, а також визначені законодавством додаткові стимулюючі виплати, надбавки та премії.

Керівника служби призначають на п’ять років із правом повторного призначення на ще один термін.

Усі охочі можуть подавати свої документи до 14 лютого, 19 лютого відбудеться конкурс.

Як повідомлялося, 21 листопада 2018 року уряд звільнив із посади голову Держлікслужби Наталію Гудзь, яка незаконно забороняла вакцини проти туберкульозу, гепатиту В, поліомієліту, дифтерії та правця.

20 грудня КМУ оголосив догану першому заступнику голови Держлікслужби Владиславу Цілині за перевищення службових повноважень. Зокрема, за необґрунтовані рішення про заборону вакцин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: