Членів виборчих комісій не позбавлять субсидій – ЦВК

Читать на русском
Робота членів виборчих комісій оплачується, але це не може стати підставою ані для перегляду розміру пенсій, ані для скасування субсидій.

Робота членів виборчих комісій оплачується, але це не може стати підставою ані для перегляду розміру пенсій, ані для скасування субсидій.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Центральної виборчої комісії.

Оплата комуналки: яка ситуація із субсидіями та що передбачає монетизаціяВ Україні 1 січня 2019 року стартував перший етап монетизації субсидій. Про виплати населенню поговорили з експертами.

«Оплата праці членів виборчої комісії … не може бути підставою для скасування, обмеження або зменшення їм та членам їхніх сімей, які живуть разом із ними, будь-яких видів соціальних виплат, пенсій, субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг тощо», – йдеться в повідомленні.

У ЦВК нагадали, що умови оплати праці членів виборчих комісій встановлені постановою Кабміну від 28 липня 2004 року №966.

Також повідомляється, що робота офіційно безробітних у виборчих комісіях не є підставою для зняття цих осіб з обліку в службі зайнятості як таких, що шукають роботу, або для припинення виплати їм допомоги з безробіття.

Нагадаємо, вибори президента України призначені на 31 березня.

Станом на 31 січня ЦВК зареєструвала 26 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: