Отруєння дітей на Київщині: поліція перевіряє шкільні автобуси

Читать на русском
У Київській області поліція здійснює обстеження технічного стану шкільних автобусів. Дыти, що отруїлися, зараз ушпиталені.

У Київській області поліція здійснює обстеження технічного стану шкільних автобусів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Київській області.

У Львівській області авто злетіло в кювет, постраждали дітиПравоохоронці з'ясовують обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

«Працівники груп реагування патрульної поліції перевіряють автотранспорт, який перевозить школярів. Заходи тривають з метою гарантування безпеки дітей на шляху до школи», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, поліцейські перевіряють стан зимових шин, справність опалювальних приладів, аварійних виходів та кріплення крісел, а також наявність у шкільних автобусах вогнегасників та аптечок.

Крім того, правоохоронці проводять профілактичні бесіди щодо дотримання водіями транспортних засобів правил дорожнього руху та вимог до перевезення організованих груп дітей автобусами.

Як повідомлялося, 24 січня автобус привіз дітей із навколишніх сіл до школи села Морозівка Баришівського району. Школярі по дорозі відчували запах горілої пластмаси, а згодом дітей із симптомами отруєння доправили до районної лікарні Баришівки.

До лікарні потрапили 12 дітей, троє з яких – до реанімації.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: