Зведення ООС: один обстріл, двох окупантів знищили

Читать на русском
Минулої доби бойовики 1 раз порушили режим припинення вогню, жоден військовослужбовець ОС не постраждав. Від початку поточної доби окупанти вогонь не відкривали.

Минулої доби бойовики 1 раз порушили режим припинення вогню, жоден військовослужбовець ОС не постраждав. Від початку поточної доби окупанти вогонь не відкривали.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 27 січняСитуація на сході країни на 27 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли позиції ОС з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Новотошківське.

«Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.Наші захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», - йдеться у звіті.

За дними розвідки, 27 січня, 2 окупантів було знищено, 3 отримали поранення. Протягом поточної доби бойовики вогонь не відкривали.

Українська сторона Спільного центру контролю й координації (СЦКК) повідомила, що збройні формування РФ продовжують мінувати території поблизу лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі продовжують порушувати лінію відведення важкого озброєння. Моніторинг відведення озброєння показує, що важке озброєння і військова техніка збройних формувань Російської Федерації продовжує розміщуватись з порушенням встановлених ліній відведення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: