Червоний Хрест відправив на Донбас понад 150 тонн гумдопомоги

Читать на русском
Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд на тимчасово окуповану територію послідували 4 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем.

Міжнародний комітет Червоного Хреста (МКЧХ) відправив на тимчасово непідконтрольні території України понад 150 тонн гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, передає Слово і Діло.

«Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд на тимчасово окуповану територію послідували 4 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем. Транспортні засоби перевозили понад 25 тонн продуктових та гігієнічних наборів від Міжнародного комітету Червоного Хреста», - йдеться в повідомленні.

При цьому додається, що сьогодні вранці біля КПВВ на в'їзд і виїзд перебувала така кількість транспортних засобів: «Майорське» - 30/50; «Мар'їнка» - 30/70; «Новотроїцьке» - 40/50; «Гнутове» - 15/20.

Всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії зіткнення відкрилися за графіком зимового періоду і функціонують в штатному режимі, підкреслюється в повідомленні.

За минулу добу, кажуть прикордонники, спостерігалося загальне збільшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попереднім днем. Всього через КПВВ надійшло 41,8 тис. осіб і 4,6 тис. транспортних засобів.

Минулої доби бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню, 1 разу застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. 1 український військовий загинув, ще 4 - отримали поранення.

Як повідомлялося, ОБСЄ зафіксувала гаубиці бойовиків на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: