Кандидат у президенти Кива задекларував жомову яму та мільйон гривень готівкою

Читать на русском

Ілля Кива в своїй передвиборчій програмі пропонує досить радикальні ідеї, особливо в частині боротьби з корупцією. Політик вважає незаконне збагачення, корупцію та ухилення від сплати податків найстрашнішими злочинами після державної зради. А за розкрадання бюджету пропонує запровадити смертну кару. «Слово і Діло» подивилося, що за 2017 рік чесно задекларував кандидат у президенти.

Кива за 2017 рік заробив 143,8 тисячі гривень, готівкою в нього був 1 мільйон гривень. У власності голови Соціалістичної партії була квартира, ще одна перебувала в іншому праві власності. У декларації також зазначена земельна ділянка, гараж і жомова яма.

Також політик був власником корпоративних прав на ГО «Штаб Національної захисту Херсонської області», ГО «Штаб національного захисту Полтавської області», ГО «Всеукраїнський Союз Ветеранів АТО», ГО «Громадський рух Ківи – стоп наркотик», ГО «Всеукраїнська Національна Федерація дворового футболу», ГО «Всеукраїнська Національна Федерація Доміно» та ТОВ «Союзенергогаз» (спільна власність). Ківа є кінцевим бенефіціаром цих компаній.

Детальніше – на інфографіці.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, на чому піаряться кандидати в президенти України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: