Зеленський запустив відеоблог про свою передвиборчу кампанію

Читать на русском
У новорічну ніч Зеленський повідомив в ефірі телеканалу 1+1, що буде балотуватися в президенти України.

Шоумен Володимир Зеленський, який подав документи для реєстрації кандидатом у президенти України, оголосив в Facebook про появу відеоблогу (влогу) своєї виборчої команди.

Про це повідомляє Слово і Діло.

«Як стати політиком, при цьому залишитися людиною, справжньою? На це все є відповіді в моєму влозі. Новий влог, який покаже іншу сторону політики України. Ми вам покажемо все наживо: хто ми, де ми, як все виправити ... Ну, будемо намагатися це зробити», - сказав Зеленський.

У новорічну ніч Зеленський повідомив в ефірі телеканалу 1+1, що буде балотуватися в президенти України.

21 січня 2019 року політична партія «Слуга народу» на позачерговому засіданні одноголосно прийняла рішення про висунення Зеленського кандидатом в президенти України.

Як відомо, програма «Схеми» провела розслідування і з'ясувала, що у шоумена Володимира Зеленського, який має намір балотуватися в президенти, є кінобізнес в Росії. Реакція соцмереж на інформацію - в нашому огляді.

В електронній декларації за 2018 рік, яку Зеленський подав у ЦВК, зазначено, що він володіє нерухомістю, 99,9% ТОВ «Студія Квартал - 95», є кінцевим бенефіціаром фірм на Кіпрі, в Белізі, на Британських Віргінських Островах і в Італії.

Нагадаємо, вибори відбудуться 31 березня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: