Бойовики здійснили вогневу провокацію проти ЗСУ в районі Новотошківського

Читать на русском
Бойовики вранці, 27 січня, обстріляли позиції українських військових на лінії розмежування поблизу Новотошківського Луганської області.

Бойовики вранці, 27 січня, обстріляли позиції українських військових на лінії розмежування поблизу Новотошківського Луганської області.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони підполковник Максим Праута, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 27 січняСитуація на сході країни на 27 січня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«З початку доби станом на 12:00 стався 1 обстріл. Близько 10:00 ворог із автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї обстріляв наші позиції в районі Новотошківського, що на луганському напрямку», - зазначив він.

При цьому спікер підкреслив, що вогонь вівся протягом 20 хвилин з боку окупованого Голубовського.

«Станом на зараз втрат у рядах Об'єднаних сил немає, ситуація на лінії зіткнення повністю контролюється українськими військовими», - резюмував Праута.

Нагадаємо, всього за минулу добу бойовики 10 разів порушували режим перемир'я на Донбасі. У результаті бойових дій жоден український військовослужбовець не постраждав.

Раніше Червоний Хрест відправив на Донбас більше 150 тонн гумдопомоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: