В Донецькій області виявили арсенал боєприпасів

Читать на русском
Повідомляється, що на даху нежитлового приміщення було знайдено 30 РПГ-7, 20 гранат Ф-1, майже 3 тис. набоїв 5,45 мм та 7,62 мм.

В місті Торецьк (Донецька область) правоохоронці під час проведення оперативних заходів щодо виявлення та документування злочинів, виявили схрон боєприпасів.

Про це повідомляє Слово і Діло з посиланням на прес-службу ООС.

Повідомляється, що на даху нежитлового приміщення було знайдено 30 РПГ-7, 20 гранат Ф-1, майже 3 тис. набоїв 5,45 мм та 7,62 мм.

«Відомості щодо цієї події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучені боєприпаси передано до ДСНС України зі складу Об'єднаних сил для їх подальшої утилізації», - повідомили в штабі ООС.

Також в штабі підкреслили, що робота по виявленню та документуванню незаконного обігу наркотичних засобів, зброї та вибухівки триває постійно й перебуває на контролі керівництва Національної поліції України та командування Об’єднаних сил.

Минулої доби бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню, 1 разу застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. 1 український військовий загинув, ще 4 - отримали поранення.

Як повідомлялося, ОБСЄ зафіксувала гаубиці бойовиків на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: