Синоптики прогнозують сильний вітер і завірюху в Києві

Читать на русском
У Києві завтра, 23 січня, очікується значний сніг, приріст снігового покриву 10-15 см, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини.

У Києві завтра, 23 січня, очікується значний сніг, приріст снігового покриву 10-15 см, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Укргідрометцентр.

Погода на 2019 рік: коли закінчаться морози та чи варто їхати на море вліткуСиноптики та кліматологи зробили прогноз погоди на 2019 й рік. Сніг буде чи не до квітня, весна холодною, влітку - дощі, а осінь прийде пізно.

Як зазначається, явища відповідають жовтому рівню небезпечності.

«Переконливо просимо киян у період погіршення погодних умов не користуватися особистими авто й за можливості надавати перевагу громадському транспорту», – йдеться в повідомленні.

Окрім того, для належної роботи снігоприбиральної техніки закликаємо водіїв не паркувати автомобілі обабіч вулиць та доріг і в заборонених для цього місцях.

«Якщо ж уникнути поїздки неможливо, Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає киян бути обережними, пересуваючись містом», – додали у відомстві.

Раніше синоптики попередили про ожеледицю на дорогах столиці 22 січня.

Як писав Styler, 22 січня в Україні знову посиляться морози. За словами синоптика Наталки Діденко, 23 січня погода зміниться. В Україну прийдуть снігопади та хуртовини, на півдні значно потеплішає, тому там можливі опади у вигляді снігу й дощу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: