МВС купить українські літаки

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ планує за 5 років придбати 13 літаків українського виробництва для рятувальників та нацгвардійців.

Міністерство внутрішніх справ планує за 5 років придбати 13 літаків українського виробництва для рятувальників та нацгвардійців.

Як пише «Слово і Діло», про це під час робочого візиту на Харківський авіаційний завод заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, інформує Департамент комунікації МВС.

Прогноз Горбуліна про втручання РФ у вибори-2019 в УкраїніВтручання Росії у хід українських виборчих кампаній 2019 року може стати безпрецедентним. Україні варто бути готовою.

В рамках спільної із «Укроборонпромом» програми для завдань Державної служби із надзвичайних ситуацій та Нацгвардії планується закупівля літаків серії АН-74, АН-32 (П) та новітні АН-178, які поки що не запущені у серійне виробництво.

«Перші контракти на закупівлю двох літаків АН-74 ТК 200 ми плануємо підписати вже за два місяці і почати навесні фінансування цієї програми. Це поки що першочергова інформація», – сказав Аваков.

Він додав, що орієнтовна вартість цього контракту – 450 мільйонів доларів.

«У наших планах придбання 10 літаків новітньої моделі АН-178 і однієї АН-32 (П) для потреб ДСНС України, яку ми плануємо отримати вже цього року. Два літаки АН-74 ТК 200 з постачанням у 2020 - 2021 роках для НГУ. Вони вже мають такі, тому для нас буде зручно та економічно мати літаки одного класу», – розповів Аваков.

Нагадаємо, раніше Аваков розповів, як МВС реагуватиме на підкуп виборців.

Також Аваков заявляв, що більшість із зареєстрованих кандидатів у президенти України та їхні штаби ведуть агітацію незаконно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: