Українських військових планують відправити на навчання до Ізраїлю

Читать на русском
Міністр оборони сьогодні відвідав всесвітньо відому Академію забезпечення безпеки та антитерористичної діяльності Ізраїлю.

Міністр оборони Степан Полторак під час перебування з офіційним візитом в Ізраїлі відвідав Академію забезпечення безпеки та антитерористичної діяльності (IMI Academy).

Як пише «Слово і Діло», в ході візиту обговорювалася можливість навчання там представників Збройних сил України, повідомляє прес-служба Міноборони України.

Полторак не встиг до 2019 року збудувати житло для 22 тисяч контрактниківДля 22 тисяч військових-контрактників збудують 184 поліпшені казарми. Але всі вони будуть готові лише цього року.

В ході візиту глава оборонного відомства України ознайомився з особливостями підготовки спецназівців під час опрацювання різних навчальних сценаріїв.

Як відомо, IMI Academy надає своїм клієнтам інноваційні навчальні програми, що забезпечують вирішення важливих оперативних потреб. Академія забезпечення безпеки та антитерористичної діяльності Ізраїлю є відомим центром передового досвіду для підготовки спеціальних сил у військовій сфері, боротьбі з тероризмом і правопорушеннями, пропонує широкий спектр програм підготовки та інтегрованих рішень.

Академія авторизована Міністерством оборони, спецслужб, Міністерством громадської безпеки та поліції Ізраїлю.

Нагадаємо, воїни-зенітники ЗСУ на Донбасі відпрацювали відхилення можливих повітряних атак. Також повідомлялося, що на Донбасі провели перевірку боєготовності сил протиповітряної оборони.

Раніше Полторак розповів про програму будівництва житла для військовослужбовців.

Також Полторак назвав пріоритетні цілі на 2019 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: