Полторак звільнив 10 офіцерів за неосвоєння коштів

Читать на русском
Міністр оборони України Степан Полторак прийняв рішення про звільнення двох начальників Територіальних квартирно-експлуатаційних управлінь.

Міністр оборони України Степан Полторак ухвалив рішення про звільнення двох начальників Територіальних квартирно-експлуатаційних управлінь.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 11 січня, повідомив радник глави Міноборони Юрій Бірюков на своїй сторінці у Facebook.

У Міноборони назвали середню зарплату контрактниківВиплата військовослужбовцям рядового складу за контрактом першого року служби становить не менш ніж 10 тисяч гривень на місяць.

За його словами, звільнення стало наслідком невиконання наказів.

«За невиконання наказів міністра оборони злетіли з посад і звільнені із ЗСУ два (з чотирьох) начальників Територіальних квартирно-експлуатаційних управлінь. Понижені у званнях, зняті з посад (з переведенням на нижчі посади) ще з десяток офіцерів», - написав Бірюков.

У коментарях до свого повідомлення він пояснив, що звільнення відбулися після неосвоєння коштів, виділених на житло для військових.

Бірюков також зазначив, що це не перше звільнення. Раніше в Одесі були звільнені двоє «тиловиків», ще один - на сході країни, а в жовтні позбувся посади начальник Західного територіального квартирно-експлуатаційного управління.

Раніше повідомлялося, що Міністерству оборони передана в управління вилучена раніше земельна ділянка Тарутинського загальновійськового полігону в Одеській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: