Кіберполіція закрила сім онлайн-кінотеатрів

Читать на русском
До департаменту кіберполіції надійшла заява від Української антипіратської асоціації про те, що ряд інтернет-ресурсів незаконно відтворюють і розповсюджують відео файли.

Кіберполіція припинила діяльність 7 піратських онлайн-кінотеатрів.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передає «Слово і Діло».

Аваков пообіцяв створити кіберполіцію у 2016 роціСказано 9 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Піратські ресурси діяли протягом останніх декількох років і завдали шкоди правовласникам майже на 10 мільйонів гривень.

«До департаменту кіберполіції надійшла заява від Української антипіратської асоціації про те, що ряд інтернет-ресурсів незаконно відтворюють і розповсюджують відео файли», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили 34-річного жителя Сумщини, який був адміністратором ряду піратських веб-ресурсів. Серед них: kinot.me, krutor.org, kinogo-onlaine.net, rumedia.ws, gogafilm.me і kinogo-onlaine.net.

«За адресою проживання правопорушника поліцейські провели санкціонований обшук і вилучили комп'ютерне обладнання, з якого адміністрували веб-ресурси і на якому розміщувався протиправний контент», - повідомляє прес-служба.

Пізніше, в Рівненській області працівники кіберполіції припинили діяльність інтернет-ресурсу hd-mix.org, який також діяв із порушенням авторських прав правовласників.

До адміністрування цього ресурсу був причетний 25-річний чоловік. За місцем його проживання також пройшли обшуки. Зловмисникам загрожує до 6 років ув'язнення.

Раніше кіберполіція викрила хакера в поширенні вірусу.

Також нагадаємо, кіберполіція затримала шахраїв, які обманювали банківські термінали.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: