Підозрюваним у розкраданні мільйонів «Укрзалізниці» обрали запобіжний захід

Читать на русском
Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід для трьох підозрюваних у незаконному заволодінні 93 млн грн ПАТ Укрзалізниця.

Суд обрав запобіжний захід трьом підозрюваним у розкраданні 93 мільйонів Укрзалізниці - двом присудили нічний домашній арешт, одному 1,9 мільйона гривень застави.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 18 січня, повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура в соцмережі Facebook.

За даними відомства, клопотання прокурорів 17 січня розглядав Солом'янський районний суд Києва.

Сторона звинувачення клопотала про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

«Однак слідчими суддями щодо двох підозрюваних осіб обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту, ще одній особі обрано заставу в розмірі 1,921 млн гривень», - повідомили в САП.

У відомстві зазначили, що вирішать, чи подавати апеляції на ці постанови, після отримання повного тексту.

Раніше стало відомо, що в НАБУ підозрюють одного з народних депутатів в організації масштабної корупційної схеми із заволодіння 93,27 млн ​​грн ПАТ Укрзалізниця.

Також повідомлялося, що СБУ затримала керівника Дніпровського загону воєнізованої охорони АТ Укрзалізниця, підозрюваного у вимаганні 400 тисяч гривень хабара і крадіжці вугілля, паливно-мастильних матеріалів і металу з вагонів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: