Fox News: Росія розмістила поблизу кордонів України ядерні ракети

Читать на русском
Росія розгорнула ракети й пускові установки «Іскандер» неподалік у своєму західному регіоні. Як свідчать супутникові знімки, зроблені компанією Imagesat International на замовлення Fox News.

Росія розгорнула ракети й пускові установки «Іскандер» неподалік у своєму західному регіоні. Як свідчать супутникові знімки, зроблені компанією Imagesat International на замовлення Fox News, ракети, здатні нести ядерну зброю, розташовані приблизно за 430 кілометрів від кордону України в Краснодарі.

Американський телеканал повідомляє, що російські ракети на знімках розміщені поруч з кількома бункерами й іншими складськими ангарами, пише «Слово і Діло».

Російські танки біля кордону з Україною - фото з супутникаЗа 18 кілометрів від кордону з Україною перебувають сотні бойових танків, таких як Т-64, а також Т-62М, тисяча військових вантажівок, артилерійських систем та іншої техніки РФ.

Поруч з однією пусковою установкою стоїть мобільна система, яка швидко проводить перезарядку, досилаючи нові ракети. Один з входів у бункер відкритий, а інша установка перезарядки якраз виїжджає з нього назовні.

Радіус дії балістичних ракет «Іскандер» близько 500 кілометрів. Вони можуть нести як звичайні, так і ядерні боєголовки, становлячи загрозу для більшості союзників США по НАТО.

Fox News також повідомляє, що такі ж ракети Росія розгорнула біля кордону з Монголією в Улан-Уде на своєму півдні.

Раніше в США розповіли про наміри щодо Росії.

Також стало відомо, що в Україні цього року почне працювати посол ООН.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: