Лавина перекрила трасу на Закарпатті

Читать на русском
У Закарпатті на трасу Мукачево-Рогатин у с. Ділове зійшла снігова лавина, перекривши проїжджу частину.

У Закарпатті на трасу Мукачево-Рогатин у с. Ділове зійшла снігова лавина, перекривши проїжджу частину.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Закарпатської обладміністрації.

Негода знеструмила 12 населених пунктів на ЗакарпаттіБільшість аварійних обривів ліній електропередач, що виникли в результаті налипання мокрого снігу та падіння дерев, були ліквідовані ремонтними бригадами.

Відзначається, що величезна маса мокрого снігу зійшла близько 4 ранку 18 січня поблизу туристичного знака «Центр Європи».

«На щастя, в той момент на трасі не було ані автомобілів, ані пішоходів, тому обійшлося без постраждалих», – повідомив голова ОДА Геннадій Москаль.

За його словами, на місце відразу виїхали рятувальники та працівники Рахівської дорожньо-експлуатаційної дільниці з технікою. Сніг уже частково розчистили. Зараз рух автомобілів здійснюється однієї смугою, в найближчі години його обіцяють відновити повністю.

Раніше стало відомо, що автодороги державного значення в більшості областей на ранок п'ятниці, 18 січня, мокрі й місцями засніжені, в Дніпропетровській та Одеській областях місцями ожеледиця.

Нагадаємо, синоптики прогнозували, що в п'ятницю, 18 січня, в Україні без істотних опадів, лише на Закарпатті та Прикарпатті мокрий сніг та дощ.

Також стало відомо, що на Водохреще в Україні почнуться морози.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: