Висуванець від партії УКРОП подав документи до ЦВК

Читать на русском
Позафракційний народний депутат України Олександр Шевченко подав документи для реєстрації кандидатом у президенти України до ЦВК.

Позафракційний народний депутат України Олександр Шевченко подав документи для реєстрації кандидатом у президенти України до ЦВК.

Як передає «Слово і Діло», в четве, 17 січня, Шевченко подав документи як кандидат від партії УКРОП. Раніше він виграв внутрішньопартійні праймеріз.

Вибори президента-2019: що вплине на перебіг виборчої кампаніїЦВК зареєструвала п'ять кандидатів у президенти України. Про виборчу кампанію-2019 поговорили з експертами.

Шевченко був обраний депутатом на виборах 2014 року в окрузі №83 Івано-Франківської області, висувався партією «Блок Петра Порошенка». До цього він був директором відомого туристичного комплексу «Буковель».

Гірськолижний курорт «Буковель» розташований за адресою м. Яремче, с. Поляниця (Івано-Франківська обл.). Курорт належав Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову, перейшов на баланс ПриватБанку під час націоналізації.

Раніше позафракційний народний депутат Віталій Купрій, який у липні 2018 року вийшов із партії УКРОП, заявив про намір балотуватися в президенти України.

Нагадаємо, ЦВК відмовилася реєструвати декількох кандидатів на посаду президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: