Насіров подав документи до ЦВК

Читать на русском
Колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров подав документи до Центральної виборчої комісію для реєстрації його кандидатом у президенти на майбутніх виборах.
Фото: Facebook Романа Насірова

Колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров подав документи до Центральної виборчої комісію для реєстрації його кандидатом у президенти на майбутніх виборах.

Про це в середу, 16 січня, повідомили в ЦВК, пише «Слово і Діло».

Вибори-2019: чи зможе РФ провести свого кандидатаУ Путіна заявили, що конфлікт на Донбасі не припиниться, поки при владі в Україні партія війни. Про вплив РФ та вибори в Україні поговорили з експертами.

«Близько 16:45 пан Насіров приніс і здав документи для реєстрації його кандидатом на виборах президента як самовисуванця», – сказав прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко.

Протягом п'яти днів ЦВК має зареєструвати його або відмовити.

Також про висунення в президенти повідомив на сторінці в Facebook сам Насіров.

«Сьогодні подав документи до ЦВК для участі у виборах президента України. Одне з найважливіших рішень у моєму житті. Переконаний, наша країна зараз переживає складний і дуже важливий період. Сьогодні нам потрібно працювати ще більше, пропонувати свої ідеї, знання, сили й можливості. Зробити максимум, щоб Україна ставала сильнішою з кожним днем. Упевнений, що нашій державі потрібен гідний і відповідальний президент, який разом зі своєю командою забезпечить реальний розвиток української економіки, що стане основою добробуту кожної української родини й запорукою впевненого майбутнього», – написав він.

Таким чином, Насіров став 14-ю людиною, яка має намір балотуватися на посаду глави держави. Відзначимо, 16 січня він також подав декларацію як кандидат у президенти.

Також у середу вранці народний депутат Ольга Богомолець принесла документи до ЦВК, повідомляє прес-служба виборчкому. Вона балотується в порядку самовисування.

Висування кандидатів і подача документів для реєстрації триватиме до 3 лютого включно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: