Гончаренко прийшов на ефір ток-шоу в костюмі клоуна

Читать на русском
Нардеп від БПП Олексій Гончаренко прийшов на ефір ток-шоу одного з українських телеканалів в дивному образі.

Нардеп від БПП Олексій Гончаренко прийшов на ефір ток-шоу телеканалу «Прямий» у дивному образі.

Він зайшов до студії в чорно-білому костюмі клоуна, повідомляє «Слово і Діло».

Обіцянки країни чудес. Як працює народний депутат Олексій ГончаренкоГончаренко виконав 32 відсотки обіцянок. Йому належить виконати ще половину своїх зобов'язань.

Свою появу в новому стилі Гончаренко пояснив. Він розповів, що перед Новим роком сам був упевнений, що Володимир Зеленський не братиме участь у боротьбі за місце президента України. У прямому ефірі навіть виникла суперечка щодо цього питання.

Гончаренко тоді заявив, що прийде в одязі клоуна, якщо Зеленський надумає балотуватися.

«Я тоді сказав, якщо він зніме костюм коміка і одягне костюм політика, то я тоді зроблю навпаки - зніму костюм депутата і одягнуся в клоуна», - розповів Гончаренко.

Нардеп прийшов до студії в костюмі Чарлі Чапліна, якого особисто він вважає самим легендарним коміком всіх часів. А своїм прикладом він хотів продемонструвати те, що за часів активних виступів Чапліна, відомий комік «ніколи б не проміняв свої вуса, на вуса Гітлера», якого часто висміював у своїх сценках.

«Зеленський, коли висунувся в президенти став замість «смішного» «змішав», на мою думку. І це певна помилка», - заявив він.

За спостереженням «Слова і Діла», в активі у Гончаренка 66 обіцянок, з яких 12 він провалив. Рівень його відповідальності - 38%.

Раніше повідомлялося, що нардеп і політолог побилися в прямому ефірі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: