План роботи Ради: законопроект про адвокатуру та умови придбання електроенергії водоканалами

Читать на русском
Верховна Рада розгляне соціальні питання, а також проект закону про порядок забезпечення електроенергією водоканалів і теплокомуненерго до липня поточного року.

Верховна Рада розгляне соціальні питання, а також проект закону про порядок забезпечення електроенергією водоканалів і теплокомуненерго до липня поточного року.

Про це свідчить план роботи ВРУ на 15 січня, опублікований на сайті парламенту, пише «Слово і Діло».

Політичні підсумки: як працювала Верховна Рада в 2018 роціНародні депутати вже розбіглися на зимові канікули й зберуться в стінах ВР 15 січня 2019 року. Підсумки року підбивали експерти.

Народні депутати планують почати роботу з декількох соціальних питань у першому читанні.

Далі – блок для включення до порядку денного сесії для ухвалення рішення. В тому числі законопроект про продовження перехідного періоду у впровадженні ринку електроенергії для водоканалів і теплокомуненерго.

У другому читанні намір розглянути законопроект про посилення відповідальності за викрадення авто або пограбування житла із застосуванням електронного пристрою для зламу системи сигналізації. Законопроект про посередництво в працевлаштуванні за кордоном – також у плані роботи Ради.

Народні депутати планують призначити позачергові вибори сільських і селищних голів. Далі – перейменування низки населених пунктів Івано-Франківської, Харківської, Волинської, Полтавської, Вінницької, Львівської області та міста Переяслав-Хмельницький під Києвом.

Рада має намір розглянути президентський, позначений як невідкладний, законопроект про адвокатуру та адвокатську діяльність. Увосьме в порядку денному парламенту законопроект про заборону викладати пачки сигарет у магазинах.

Якщо встигнуть, нардепи розглянуть низку проектів постанов про зміну в адміністративно-територіальний устрій, зміну та встановлення меж районів у Донецькій, Луганській, Тернопільській та Полтавській областях.

Раніше Рада визначилася з перейменуванням УПЦ МП.

Також нагадаємо, Рада продовжила мораторій на закриття шахт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: