Зведення штабу ООС 15 січня: 12 обстрілів, є загиблий і поранені

Читать на русском
Бойовики 12 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення.

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил, пише «Слово і Діло» вранці у вівторок, 15 січня.

Карта ООС: ситуація на сході України на 14 січняПротягом минулої доби, 14 січня, російсько-окупаційні війська продовжували порушувати режим тиші. Проте озброєння, заборонене Мінськими угодами ворог не застосовував.

«Противник обстріляв позиції наших військ ыз великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка, з гранатометів - поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Старогнатівка, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі селища Чермалик, з великокаліберних кулеметів - в районі населеного пункту Тарамчук, з гранатометів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Піски , з гранатометів і великокаліберних кулеметів - в районі селища Водяне», - йдеться у зведенні штабу ООС.

Також обстрілу піддалися населені пункти Гладосове, Новотошківське, Кримське, Трьохізбенка.

«Внаслідок підступних ворожих обстрілів, за минулу добу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення», - відзначили в штабі ООС.

«Протягом поточної доби в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог відкривав вогонь ыз гранатометів - в районі селища Славне і в смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» з автоматичних гранатометів - поблизу селища Новоолександрівка. За цю добу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не отримав поранення», - підсумували в штабі ООС.

За даними української розвідки, 14 січня, четверо окупантів загинули і троє отримали поранення.

Раніше в Міноборони підрахували число солдатів, які підірвалися на мінах на Донбасі.

Також нагадаємо, ОБСЄ обіцяє підтримку в разі відправки миротворців ООН на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: