Невідомі скоїли замах на заступника гендиректора «Харківобленерго»

Читать на русском
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК (замах на вбивство). На місці події працівники поліції вилучили речові докази.

У Харкові невідомі 12 січня здійснили замах на вбивство заступника генерального директора з економіки та інвестицій енергопостачальної компанії «Харківобленерго» Дмитра Ісаєва.

Про це повідомив прес-секретар компанії Володимир Скічко, передає «Слово і Дело».

«На нього напали двоє людей у масках», – сказав Скічко. За його словами, Ісаєв перебуває в реанімації, його стан стабільно важкий.

У повідомленні прес-служби поліції Харківської області йдеться про те, що 12 січня о 16:00 біля дверей власної квартири на 43-річного потерпілого напали двоє невідомих у масках.

Вони завдали йому декілька ударів ножем у тулуб і вдарили по голові, після чого зникли через пожежний вихід. Бригада швидкої медичної допомоги доправила чоловіка до лікарні з ножовими пораненнями живота та грудної клітки.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК (замах на вбивство). На місці події працівники поліції вилучили речові докази.

Раніше суд не випустив із-під варти ймовірного виконавця замаху на Гандзюк.

Також нагадаємо, прокуратура заявила про затримання підозрюваних у замаху на Устименка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: